11 juli 2007

 

Tanger en AlgecirasOp dit moment ben ik in Tanger om de grootschalige voorlichtingsactie in de havens op touw te zetten. De folders zijn gedrukt en liggen klaar in Algeciras. We gaan het komende weekend daar met een team folders uitdelen en vanaf volgende week in Tanger. Ik zal jullie de details besparen maar het is wel een ramp om deze dingen te regelen hier. Overal moeten brieven, faxen, autorisatie etc etc voor komen. Maar goed, volhouden. We werken nu samen met Frank Faycal Wyllinck van Stichting Fomanef- iemand die al jaren in Marokko woont en voor ons een enorme hulp is.

De komende weken krijgen de honderdduizenden toeristen die Marokko inkomen een folder en hopelijk levert het op wat we beogen; minder aankoopvan apen.

Mocht je in de buurt van Tanger wonen of zijn de komende tijd, en mee willen helpen met deze actie, neem dan gerust contact met me op berberblog@hotmail.com.


----------------------------------------------------------------

I am in Tanger, organising the educational project in the ports of Algeciras and Tanger that will start after tomorrow. We will hand out flyers to the hundreds of thousands of people entering Morocco this summer, to not buy wildlife. It is a tough job to arrange all this, as they constantly need letters, faxes, authorisation for everything, but we will succeed.

If you are in the neighbourhood and would like to help out, please contact me on: berberblog@hotmail.com.


Comments: Een reactie posten

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?